Εισαγωγή

Η «Valente», δημιουργήθηκε από τον Valeriano Troiani «φωτολιθογράφο - γραφίστα - επιμελητή εκδόσεων», μετά από μια μακρά πορεία στο χώρο των γραφικών τεχνών, ξεκινώντας από το έτος 1988, αρχικά σε σκοτεινό θάλαμο με "Repro Camera" και "Contact" για τη δημιουργία φιλμ εκτύπωσης offset, με επιπλέον εξειδίκευση στο τονικό ρετουσάρισμα με πινέλο, στο ξεφoντάρισμα, στην ασπρόμαυρη και διτονική φωτογραφία, στη δημιουργία μάσκας διπλοφωτισμού καθώς και στην παραγωγή φιλμ αρνητικών, θετικών και διτονικών.

Στη συνέχεια ανέλαβε το "Crosfield Drum Scanner 636” για το σκανάρισμα εικόνων, όπως: σλάιτ, φωτογραφίες, εικονογραφίες, πρωτότυπα έργα τέχνης, συλλεκτικά έντυπα, πρωτότυπους συλλεκτικούς χάρτες, συλλεκτικά γραμματόσημα, χαρτονομίσματα και την παραγωγή τετράχρωμων φιλμ cmyk.

Έχοντας πλέον μεγάλη γνώση στην εικόνα εκτύπωσης ανέλαβε το τμήμα προετοιμασίας μοντάζ σε φωτεινό τραπέζι, καθώς και το τμήμα δοκιμίων προεκτυπωτικού ελέγχου και καθοδήγησης σωστής εκτύπωσης.

Με τη συνεχιζόμενη εξέλιξη της τεχνολογίας ανέλαβε το τμήμα υπολογιστών Μacintosh, έχοντας τον πλήρη έλεγχο της προετοιμασίας εργασιών εκτύπωσης.

Στην πορεία έλαβε εκπαίδευση σε ειδικά προγράμματα υπολογιστών, για το σχεδιασμό εφαρμογών εκτύπωσης, επεξεργασίας εικόνας και προβολής στο διαδίκτυο.

Η «Valente», ασχολείται με την επιμέλεια εκδόσεων, εκτύπωσης και προβολής, παρέχοντας υπηρεσίες σχεδιασμού και παραγωγής, όπως: λογότυπα, βιβλία, περιοδικά, τουριστικούς οδηγούς, χάρτες, αφίσες, καταλόγους, ετικέτες, κάρτες, έγγραφα, φακέλους, ντοσιέ, συσκευασίες, cd, dvd, περιοδικά διαδικτύου (flip books), διαφημίσεις και επεξεργασία εικόνας, παρέχοντας πλήρη κάλυψη σε κάθε εργασία.

Στην ιστοσελίδα μας, μπορείτε να περιηγηθείτε και να δείτε δείγματα της δημιουργίας μας.